Доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма "Еконт Експрес" ООД.

Цената на доставката е в зависимост от тежеста на поръчката.

Срокът за доставка е до 5 работни дни;  за София - срокът за доставка е до 3 работни дни.   Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа.  Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.   При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени. Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.

ВНИМАНИЕ:  За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя, телефон за връзка и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО!  Задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!  В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви. Свържете се с нас на телефон0879 29 53 30, или ни пишете на имейл: office@mdybulgaria.com, за да ни информирате за случая.

Плащания:

Плащането на стоките става по следните начини:

  • Чрез банков превод - 
  • В брой на място в наш офис

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ  Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.fiting.bg с изпълнение.  • услугата фиксиран час на доставка се заплаща допълнително от получателя независимо от условията на доставка.  • експресна доставка за страната се заплаща допълнително от получателя.

• услугата доставка за София в рамките на същия ден (за поръчки получени до 14.00ч.) се заплаща допълнително от получателя.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА   Всеки потребител има правото да върне (за собствена сметка) поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:  - няма механични повреди;  - с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;  Купувачът трябва да се свърже с оператор на www.fiting.bg на телефон 0879 29 53 30 и да съобщи за отказа си. Джей Ем Хеви Металс ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени.  В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, Джей Ем Хеви Металс ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.

За всички въпроси и препоръки, свързани с продуктите, доставката и заплащането или с използването на сайта, моля, свържете се с наш оператор на тел.: 0879 29 53 30, или ни пишете на имейл: office@mdybulgaria.com


Горе