Начини за плащане

1. Наложен платеж - заплащането става на куриера, непосредствено при получаване на стоката .

2. По банков път /с платежно нареждане/ - стоката ще бъде доставена веднага, щом преводът бъде получен. Таксите за банков превод са според тарифите на избраната от вас банка.

В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите. Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане от следните възможности: - наложен платеж (плащане на куриера при доставката);  - плащане по банков път:

„Джей Ем Хеви Металс” ЕООД Прокредит банк BIC: PRCBBGSF IBAN: BG10 PRCB 9230 1048 9551 10

ВАЖНО: В основание за плащане посочете уникалния номер на вашата поръчка.

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако имате инструкции и коментари по поръчката, можете да ги напишете в съответното поле. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, попълнете данните в полето Коментар. Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока.

ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива). Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНОПосочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.fiting.bg с изпълнение.

 

Горе