Гаранция

Гаранция. Продуктите се предлагат от www. fiting. bg са придружени от сертификат на производител, който гарантира оригиналния им произход.

При фабричен дефект, който се установи веднага след получаване на продукта и в присъствието на куриер, незабавно се обадете на телефон0893 771 887

Условията за гаранция на закупен от онлайн магазина продукт са описани по-долу.

В случай на дефект по време на транспортирането, упражнете правото си на прекратяване, описано по-долу. Ако откриете фабричен дефект или неизправност, която не се дължи на неправилна употреба, направете рекламация на нашия имейл. Всеки случай ще бъде разгледан отделно. Ще получите отговор на имейл адреса или телефонния номер, който сте въвели. Всички продукти в магазина са обект на гаранционните условия на производителя.

Подмяна на дефектни продукти:

• Всеки продукт, който не отговаря на поръчаното от клиента, подлежи на прекратяване. При очевидно несъответствие между получената и поръчаната стока, моля свържете се с нас незабавно на посочените телефони. Несъответствието се контролира от името на продукта в приложението и името на продукта, който клиентът е получил. При констатиране на такава грешка клиентът връща продукта за сметка на Джей Ем Хеви Металс ЕООД. и Джей Ем Хеви Металс ЕООД изпраща правилния за нейна сметка.

• Стоки, за които клиентът е бил предупреден предварително за несъответствие или дефект, не подлежат на прекратяване на замяната на дефектни продукти.

• Ако при получаване на стоката тя е развалена, повредена или засенчена или нейната опаковка, подмяната на дефектни продукти се приема или само в присъствието на куриера при получаване на стоката. В този случай незабавно се обадете на посочените телефони. Рекламацията се удостоверява с вписване във формуляра на пратката от получателя при получаване на пратката.

• При подаване на рекламация в рамките на 14 /четиринадесет/ дни от покупката в съответствие с всички условия на магазина и всички приложими законови разпоредби, клиентът може да поиска: • възстановяване на платената сума

• замяна на продукти с други

• отстъпка от цената на закупения продукт. Всички разходи, направени по получаването и връщането на закупената стока, доставките на клиентите и други разходи, надхвърлящи стойността, са за сметка на клиента.

• Лице, което е трето лице при получаване на пратката и не е основен платец на пратката, няма право да заменя дефектни продукти. Услуга за подмяна на дефектен продукт:

• За да е валидна гаранцията, трябва да имате касова бележка или друг документ, доказващ покупката. В случай на проблем или повреда, трябва да се свържете с нас по имейл или телефон.

• След приемане на рекламацията за валидна, Джей Ем Хеви Металс ЕООД уведомява клиента по телефон или електронна поща и предприема следните действия за обслужване на рекламацията: 1. изпраща на клиента нов продукт от същия вид за сметка на Джей Ем Хеви Металс ЕООД. 2. когато същият продукт не може да бъде получен, предлага възможност за избор на друг продукт със същата стойност. 3. В случай, че същият продукт не може да бъде доставен, Джей Ем Хеви Металс ЕООД ще възстанови стойността на клиента в законово определения срок.

• В случай на отхвърляне на подадената жалба, Джей Ем Хеви Металс ЕООД информира клиента за становището си по телефона или на посочения от интернет адрес на електронна поща. Когато заявите връщане на рекламирания продукт, той се изпраща на клиента по удобен начин и цената на покупката се поема от клиента.

• Ако в рамките на 30 /тридесет/ дни от уведомяването на становището, клиентът не потърси своя продукт, Джей Ем Хеви Металс ЕООД си запазва правото да се разпорежда с продукта както сметне за подходящо и не дължи суми, както стойността на продуктите и свързани с направените за него разходи на оригинала и собственика. Като прочетете тези условия и след това използвате онлайн магазина за пазаруване, като клиент вие безрезервно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с горното, моля, не използвайте онлайн магазина. В случай на неразбиране на общите условия за закупуване от онлайн магазина, както и необходимост от допълнителна информация, моля свържете се с нас на телефон0893 771 887 или чрез e-mail на адресsales@fiting.bg


Горе